Nieuws

15 mei 2019

Open Leden-event 13 juni
Wanneer?  Iedereen is van harte welkom op onze afterwork drink donderdag 13 juni vanaf 20u.

Waar?  Bij de bar Black Smoke.
Gelegen op de site van de Antwerpse Stadsbrouwerij De Koninck, Boomgaardstraat 1 – 2018 Antwerpen. U kan best binnenkomen via de ingang van de Brouwerij aan de Boomgaardstraat over café de Pelgrim.
Bij mooi weer ontmoeten we mekaar op hun knappe rooftopbar, bij minder weer is deze gesloten en kunnen jullie ons vinden in de binnen bar.

Waarom?  Om op informele manier kennis te maken met collega’s uit uw regio en gezellig bij te babbelen, met een hapje en een drankje hopelijk onder de stralende zon!

Belangrijk? Het is een open event, ook niet-leden zijn hartelijk welkom om kennis te maken met onze kring.
Wel weten we graag op voorhand wie aanwezig zal zijn. Graag dus ten laatste bevestigen op 31 mei via bestuur@psychologenkring-antwerpencentrum.be
(Gelieve ook even te laten weten mocht u onverwacht toch verhinderd zijn, kan ook via Tel : 0472 / 74 78 91)

Bring a Pall! Iedereen krijgt een eerste drankje gratis, breng een extra gast mee en we trakteren u er graag nog een tweede!

 

 

21 januari 2018:

Vanuit de psychologenkring Antwerpen-Centrum (PAC) organiseren we een Open Event voor alle collega’s klinisch psychologen uit onze regio.
Het doel van dit evenement is tweedelig:
1. Voorstelling van onze kring (onze doelen, realisaties, …)
2. Kennismaking onder collega’s via speeddating (collega’s ontmoeten collega’s).

Iedereen is welkom.
Voor leden van de PAC is het gratis, voor niet-leden vragen we een inkom van 10 euro. Er zullen broodjes voorzien worden!

Voor meer info: yannicvangils@hotmail.be
Kijk ook op onze facebook pagina  Psychologenkring Antwerpen-Centrum

 

1 oktober 2017:

Sinds april 2017 kunnen we met trots aangeven dat de psychologenkring Antwerpen-Centrum is opgericht.  Hiermee hopen we de klinisch psychologen uit zorgregio Antwerpen-Centrum te verenigen en psychosociale zorg toegankelijker te maken voor de patiënt en andere disciplines binnen het hulpverleningslandschap.